Skip to main content
search

Konferenser för NFFP-projekt

Inlägg av 1 december, 2021juni 7th, 2022Övrigt

Under ett par dagar i november bjöd GKN Aerospace in till sin årliga konferens i Trollhättan för de NFFP-finansierade doktorandprojekt som körs med GKN som industripartner. Projekten presenterades av doktoranderna, för varandra, och med inbjudna åhörare utifrån.

Upplägget tjänar flera syften: doktoranderna får mötas och förädla sina nätverk, de får ett bra tillfälle att kika in i varandras projekt och fundera på eventuella synergier, och konferensen ger en unik samlad bild på bredden av NFFP-floran för den som inte dagligen följer arbetet i projekten.

Saab, som också är industripartner för ett antal NFFP-projekt, kommer att köra en motsvarande konferens i början av 2022.

Close Menu