Skip to main content
search

Ny NRIA Flyg på gång

Inlägg av 9 december, 2022december 16th, 2022Övrigt

Nu inleder Innovair arbetet med nästa utgåva av NRIA Flyg, den nationella strategiska innovationsagendan för flygteknik. Arbetet samlar innovationsområdet kring en gemensam riktning, definierar Sveriges framtida position på den internationaliserade flygteknikarenan, identifierar vad som behöver göras för att vi ska nå dit och kommunicerar alltihop enkelt och effektivt till politker och beslutsfattare.

Agendan blir den femte i ordningen sedan 2010. Upplägget har blivit stilbildande inom svensk innovation i sin roll som inspiration till Vinnovas breda utlysning av medel för nationella innovationsagendor omkring 2012, som i sin tur var en viktig grundbult inför inrättandet av de svenska strategiska innovationsprogrammen, varav Innovair är ett sedan 2014.

Vill du vara med i referensgruppen för NRIA Flyg som träffas i två workshoppar under 2023? Anmäl ditt intresse här redan nu.

Close Menu