Skip to main content
search

Hållbarhetspris till GKN Aerospace

Inlägg av 27 mars, 2023mars 28th, 2023GKN Aerospace

I slutet av februari arrangerade Företagarna och Trollhättans Stad #Gotrollhättan-galan 2023. Där firades och belönades årets främsta prestationer inom Trollhättans näringsliv. GKN Aerospace tilldelades Årets hållbarhetspris 2022, som delades ut av bland andra Trollhättans Stad och Högskolan Väst med motiveringen att företaget genom världsledande forskning och utveckling, med stora satsningar mot ett mer hållbart flyg, bidrar tydligt till den omställning som nu pågår inom branschen.

GKN Aerospace ansvarar bland annat för stora komplexa strukturdelar till dagens och morgondagens flygmotorer, där huvuddelen av innovationen och utvecklingen sker i Trollhättan, i samverkan med lokala företag.

Close Menu